Start Shows Berichte Rezis Kalender Members Kontakt
Login: BS-Nummer oder Email: Passwort: | | Passwort vergessen?
Da demnächst erstmal keine Konzerte stattfinden können, wollen wir an dieser Stelle Sachen auflisten, die ihr stattdessen machen könnt. Ergänzungen könnt ihr uns gerne schreiben!

Punk in Drublic in Oslo (NO) am Samstag, den 06.06.20
(abgesagt)

Festival:
Punk in Drublic
Datum:
Sa, 06.06.20
Location:
Spektrum Arena
Sonja Henies plass 2
0185 Oslo (NO)

Karte (lädt Daten von Openstreetmap)
Berichte:
Infos:
FKP Scorpio presenterer:
Punk in Drublic
NOFX, Pennywise, The Circle Jerks, Face to Face + special guest (TBA)
Oslo Spektrum Arena
Lørdag 6. juni

Billettsalget starter tirsdag 3. desember kl. 10:00 via Ticketmaster Norge.

Punk in Drublic kommer til Norge!

Hjernen bak Punk In Drublic Fest Europe er ingen ringere enn frontfiguren i NOFX, Fat Mike. Til Oslo har han invitert med seg Pennywise, Circle Jerks, Face to Face og en hemmelig gjest som vil bli offentliggjort i god tid før konserten.

At Fat Mike står bak Punk in Drublic er kanskje ikke så overraskende, all den tid det er navnet på albumet som satte NOFX på punkrock-kartet, en gang for alle.

Punk in Drublic er et vidtfavnende konsept som i USA ofte tar formen av en festival med fokus på håndverksøl i tillegg til musikken. Line-upen varierer, som i Europa, fra sted til sted. I Oslo blir det en festaften i Oslo Spektrum.

Pennywise var sist i Oslo i 2014 da de skulle varme opp for Rise Against på Sentrum Scene. Da hovedattraksjonen måtte avlyse på konsertdagen, viste det seg at svært mange hadde kjøpt billett primært for Pennywise.

De hev seg rundt og stablet sammen en konsert på John Dee som solgte ut på få timer. Konserten fikk 9 av 10 hos Musikknyheter og var etter alle solemerker et minne for livet for de fremmøtte.

Circle Jerks ble formet av Black Flag-vokalisten Keith Morris og Redd Kross-gitaristen Greg Hetson. De platedebuterte i 1980 med «Group Sex», et album som står som en milepæl innenfor hardcore-sjangeren. Bandet har vært oppløst siden 2011, men returnerer i 2020, i anledning av 40-årsjubileet til deres klassiske album.

Face to Face er det «yngste» bandet på programmet. De ble dannet i 1991 og slo gjennom med albumet «Big Choice» og radiohiten «Disconnected». Bandet hadde en liten pause mellom 2003 og 2007, men utenom det har de turnert og gitt ut musikk jevnlig.

Dette blir gøy! Sees i Oslo Spektrum lørdag 6. juni.

Bildquelle: www.facebook.com
Zum Einsteller des Events (zuletzt geändert: 01.05.2020 10:56)
unvollständige Angaben?

Bitte hier klicken, um diese Seite bei Facebook zu liken oder zu teilen. Mehr Infos, wie wir mit Einbettungen von externen Anbietern umgehen, hier.

Kommentare zu diesem Event:

bisher keine Einträge

Kommentar eintragen - Anmerkung, Kritik, Ergänzung

Name:

e-Mail:

Kommentar:
Deine Eingaben werden bis auf Widerruf gespeichert und für Nutzer der Seite sichtbar.
Die Angabe der Email-Adresse ist freiwillig und sie bleibt nur sichtbar für eingeloggte Nutzer.
Weitere Infos in unserer Datenschutzerklärung.
part of bierschinken.net
Impressum | Datenschutz